Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προέλευση φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το νερό μας εμφιαλώνεται απευθείας στην ομώνυμη πηγή του, στην καρδιά των Ζαγοροχωρίων. Αυτός ο τόπος είναι που προσφέρει στο νερό μας τη μοναδική του γεύση και ποιότητα. Μάθε για την προέλευση και το ταξίδι του νερού σου, από τα σύννεφα ως τα βάθη της γης και από τα βάθη της γης απευθείας στο μπουκάλι σου.
Origin of Vikos
cloudsclouds
origin
origin

Η πηγή στο φαράγγι Βίκου

Όλα ξεκινούν στην προστατευόμενη περιοχή NATURA, τον πανέμορφο πυρήνα όπου βρίσκεται το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου. Εδώ τα ερμητικά μονοπάτια του νερού που ρέουν ανάμεσα στις απόκρημνες πλαγιές, διαμορφώνουν το Βοϊδομάτη, ένα από τα καθαρότερα ποτάμια της Ευρώπης, και τις κρυστάλλινες πηγές του.

mountsmounts
Η πηγή στο φαράγγι Βίκου

Το φιλτράρισμα της φύσης

Αναγεννημένο από χιόνι και βροχή, το νερό διαπερνά το έδαφος, μέσα από ασβεστολιθικά πετρώματα εκατομμυρίων χρόνων, όπου φιλτράρεται φυσικά και εμπλουτίζεται με πολύτιμα ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία. Εκεί, παραμένει προστατευμένο από κάθε επιφανειακή δραστηριότητα και ρύπανση.

mounts
Το φιλτράρισμα της φύσης
Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις μας

Με τις κορυφαίες, αυτοματοποιημένες μονάδες εμφιάλωσής μας , παρέχουμε την απόλυτη εγγύηση για την ακεραιότητα του νερού κατά τη διαδικασία εμφιάλωσης. Το πιο σύντομο ταξίδι του, από τη φύση στο μπουκάλι, γίνεται με υπερσύγχρονη τεχνολογία και με τη μέγιστη ευθύνη.

Our facilities

Το ταξίδι προς εσένα

Χωρίς καμία επεξεργασία του νερού και μέσα από αυστηρούς ελέγχους σε κάθε στάδιο εμφιάλωσης, διατηρούμε την ανώτερη ποιότητα και τη φρεσκάδα του. Έπειτα, οι προσεγμένες συσκευασίες μας προστατεύουν το νερό και διαφυλάσσουν τα θρεπτικά του στοιχεία, ώστε να φτάσει στα χέρια σου αγνό και αυθεντικό, ακριβώς όπως είναι στην πηγή.

mounts
φυσικό μεταλλικό νερό βίκος