Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οφέλη Νερού

Η σωστή ενυδάτωση είναι μία από τις πιο απλές και πιο σημαντικές πράξεις φροντίδας του εαυτού σου.
Οφέλη Νερού

Το νερό στον οργανισμό σου

Η αξία του νερού είναι αδιαμφισβήτητη και πολυδιάστατη, προσφέροντας αμέτρητα οφέλη. Βοηθά στη δομή και τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών, ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, παρέχει προστασία σε διάφορους ιστούς του και συμβάλλει στη σύσταση του αίματος.

Η συχνή κατανάλωση νερού αποτελεί την πιο υγιεινή επιλογή ενυδάτωσης του οργανισμού σου, αφού δεν προσθέτει θερμίδες στην καθημερινή σου διατροφή.

Το νερό μεγιστοποιεί τις σωματικές επιδόσεις

Κάθε κύτταρο του σώματος σου απαιτεί νερό για να λειτουργήσει σωστά. Είναι απαραίτητο να προσλαμβάνεις επαρκώς νερό καθημερινά, αφού παίζει ζωτικό ρόλο στην ενυδάτωση του ανθρώπινου οργανισμού.

Πίνοντας συχνά νερό, ειδικά κατά τη διάρκεια της άσκησης, αποφεύγεις την αφυδάτωση και την υπερβολική καταπόνηση του σώματός σου. 

Το νερό δε συμβάλλει μόνο στην ενυδάτωση, αλλά βοηθά και στη μεταφορά, τη διάλυση και την απορρόφηση όλων των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνει ο οργανισμός σου. Επιπλέον, διατηρεί το δέρμα σου λαμπερό, επιβραδύνοντας τη γήρανσή του, καθώς το δέρμα χρειάζεται την απαραίτητη υγρασία για να διατηρήσει τη φρεσκάδα και τη λάμψη του. 

Με τη συχνή κατανάλωση νερού διατηρείται η ισορροπία του οργανισμού σου και η σωστή λειτουργία των οργάνων σου. Τέλος, το νερό μπορεί να αποτελέσει έναν πιστό σύμμαχο στην απώλεια βάρους, βοηθώντας στη λειτουργία της πέψης και στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.

Με λίγα λόγια, είναι σημαντικό να πίνεις αρκετό νερό καθημερινά, όχι μόνο όταν αισθάνεσαι δίψα!

Το εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος είναι:

mounts
φυσικό μεταλλικό νερό βίκος

Ασφαλές και μικροβιολογικά υγιεινό

Ως ένα μικροβιολογικά υγιεινό νερό και λόγω της φυσικής του καθαρότητας, βοηθά στην αποτελεσματική ενυδάτωση του ανθρώπινου οργανισμού.

Πλούσιο σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία

Γεμίζει τον οργανισμό με ενέργεια και ενδυναμώνει τα οστά λόγω των μεταλλικών ιχνοστοιχείων που περιέχει, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο και κάλιο.

Κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο

Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, χαρακτηριστικό που το καθιστά κατάλληλο για διατροφή με μειωμένη πρόσληψη αλατιού.