Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι εγκαταστάσεις μας

Ανακάλυψε τις προηγμένες εγκαταστάσεις μας, όπου οι σύγχρονες τεχνολογίες συμβαδίζουν με τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας.
vikos production facility

Παραγωγή και εμφιάλωση με δέσμευση στην καινοτομία

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και άρτια εξοπλισμένα εργοστάσια για την εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού και την παραγωγή των αναψυκτικών. Η εταιρεία μας επενδύει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, προκειμένου να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και να παρέχει αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες της αγοράς.

εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού βίκος ιωάννινα

1ο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Περίβλεπτος Ιωαννίνων

Εργοστάσιο εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν χώρους εμφιάλωσης και αποθήκευσης, καθώς και εξειδικευμένα γραφεία για τις διοικητικές υπηρεσίες. Οι χώροι εμφιάλωσης, τυποποίησης και συσκευασίας είναι πλήρως αυτοματοποιημένοι και καθετοποιημένοι για την αύξηση της ακρίβειας και της απόδοσης.

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν ένα σύγχρονο εργαστήριο, πλήρως εξοπλισμένο και ενισχυμένο από ένα πολυδύναμο και εξειδικευμένο προσωπικό. Στο εργαστήριο διενεργούνται καθημερινοί, αυστηροί έλεγχοι σε όλα τα στάδια εμφιάλωσης, από την πηγή έως το τελικό προϊόν.

55 στρέμματα

Ιδιόκτητης έκτασης, εκ των οποίων τα 21.000 τ.μ. είναι οι κτιριακές εγκαταστάσεις.

7 γραμμές εμφιάλωσης

Από 2 κύριες πηγές νερού.

εργοστάσιο παραγωγής αναψυκτικών βίκος καλπάκι ιωάννινα

2ο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Καλπάκι Ιωαννίνων

Εργοστάσιο εμφιάλωσης αναψυκτικών

Το δεύτερο εργοστάσιο βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση στο Καλπάκι Ιωαννίνων στο οποίο εμφιαλώνονται τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος διατίθενται σε συσκευασίες πλαστικού (PET), αλουμινίου και γυαλιού.

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει χώρους παραγωγής, αποθήκευσης και γραφείων, ένα σύγχρονο εργαστήριο, καθώς και αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις εμφιάλωσης, τυποποίησης και συσκευασίας.

105 στρέμματα

Με συνολική έκταση κτιριακών εγκαταστάσεων 32.800 τ.μ.

5 γραμμές εμφιάλωσης

Από 2 κύριες πηγές νερού.

εργοστάσιο παραγωγής φιαλών και πωμάτων petcom

3o ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων - PETCOM Plastics

Εργοστάσιο παραγωγής προπλασμάτων φιαλών (Preforms) και πωμάτων

Το τρίτο εργοστάσιο παράγει προπλάσματα φιαλών από PET και πώματα, και ιδρύθηκε το 1999. Στις εγκαταστάσεις στεγάζονται σύγχρονες μηχανές “injection” σε 2 χώρους παραγωγής, καθώς και καλούπια ακριβείας για την παραγωγή τελικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Η παραγωγική διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και προσαρμοσμένη στα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. Χρησιμοποιούνται πατενταρισμένες τεχνικές για την ομαλή επεξεργασία φιαλών, προπλασμάτων όλων των διαστάσεων, καθώς και κλείστρων που προσφέρουν εξαιρετική εφαρμογή και απόλυτη στεγανότητα.

22 στρέμματα

Με 11.000 τ.μ. κτιριακών εγκαταστάσεων.

18 γραμμές παραγωγής

8 γραμμές για τα πώματα και 10 γραμμές για τα προπλάσματα φιαλών.