Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιότητα φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος

Η διασφάλιση της άριστης ποιότητας του νερού μας δεν είναι απλά ένας στόχος μας, αλλά η καθημερινή δέσμευση και το καθημερινό μας επίτευγμα. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, πιστοποιημένα ασφαλές και πεντακάθαρο, προσφέρει μια φυσική αναζωογόνηση σε κάθε γουλιά.
Από την φύση στο μπουκάλι!

Το καλύτερο φυσικό μεταλλικό νερό

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος προέρχεται από ένα προστατευόμενο, αγνό και καθαρό φυσικό περιβάλλον, γι' αυτό είναι ευθύνη μας να διατηρούμε την αυθεντική γεύση, φρεσκάδα και ποιότητά του σε κάθε σταγόνα.

υπόγεια πηγή νερού βίκος

Η υπόγεια πηγή Βίκος

Η πηγή Βίκος βρίσκεται στην προστατευόμενη περιοχή NATURA, στα Ζαγοροχώρια. Μετά από έρευνα, επιλέξαμε αυτή τη περιοχή για την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του νερού της, αλλά και την πλούσια υδροφορία της λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων.

Δες την πηγή μας
πηγή πόσιμου νερού βίκος

Η φυσική προστασία της πηγής

Το νερό διατηρεί τη μοναδική σύστασή του αφού δεν επηρεάζεται από καμία επιβλαβή δραστηριότητα. Η υπόγεια στέγασή του και το αδιαπέραστο επιφανειακό στρώμα σχιστόλιθου, παρέχουν μια φυσική προστασία από κάθε πιθανή ρύπανση και μόλυνση, προερχόμενη είτε από φυσική ή ανθρώπινη δραστηριότητα.

προέλευση νερού βίκος ζαγοροχώρια

Η φυσική διαδικασία φιλτραρίσματος

Το νερό της πηγής μας φιλτράρεται φυσικά μέσα από τα εκατομμυρίων ετών ασβεστολιθικά πετρώματα. Με αυτή τη διαδικασία, απορροφά ευεργετικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία που συντελούν στην εξαιρετική ποιότητά του. Ως αποτέλεσμα, το νερό μας είναι εύγευστο και δροσιστικό, αποτελώντας μια φυσική πηγή ενυδάτωσης.

Δες την προέλευση του νερού
Διατήρηση της φυσικής ποιότητας του νερού

Η διατήρηση της ποιότητας του νερού

Διατηρούμε τη φυσική σύνθεση του νερού, εμφιαλώνοντάς το απευθείας στην πηγή. Εμφιαλώνεται με προηγμένο, αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, χωρίς καμία επεξεργασία και με αυστηρά πρότυπα υγιεινής. Το αποτέλεσμα είναι ένα νερό ακριβώς όπως η φύση το προορίζει - ενυδατικό, καθαρό και αγνό.

Χαρακτηριστικά

mounts
φυσικό μεταλλικό νερό βίκος

Με πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, όπως ασβέστιο και μαγνήσιο.

Κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο

Κατάλληλο για όλους σχεδόν τους ανθρώπους, καθώς η μείωση της πρόσληψης αλατιού είναι η σύγχρονη τάση στην υγιεινή διατροφή.

Με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος προσφέρει την ιδανική ισορροπία - χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα, αλλά αρκετή περιεκτικότητα σε ασβέστιο ώστε να είναι μοναδικά εύγευστο.

Πιστοποιήσεις ISO

Έχουμε ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα του φυσικού μεταλλικού νερού μας από την εμφιάλωση μέχρι και την κατανάλωση. Εφαρμόζουμε αυστηρά συστήματα ποιότητας και επιλεγμένα υλικά συσκευασίας, παρακολουθώντας και ελέγχοντας συνεχώς το νερό μας σε όλη τη φάση της εμφιάλωσης, ώστε να διασφαλίζουμε τη σταθερή υπεροχή του. Αυτή η αφοσίωση στην ποιότητα έχει αναγνωριστεί και από τους Lloyd's Register, με τη χορήγηση πιστοποίησης για τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας που έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε.

Χημική Ανάλυση