Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος θα μοιράσουν αγάπη στο Ejekt Festival

Δελτία Τύπου
Ιούνιος 2022
Τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος θα μοιράσουν αγάπη στο Ejekt Festival

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

27/06/2022

 

 

Τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος θα μοιράσουν αγάπη στο Ejekt Festival

 

Η εταιρεία Βίκος θα δροσίσει και θα διασκεδάσει το κοινό του Ejekt Festival σε ένα διαδραστικό booth την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Ο.Α.Κ.Α. Με πρωταγωνιστές την αγάπη & τη φυσικότητα, τα βασικά στοιχεία της νέας καμπάνιας των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος, οι επισκέπτες του booth θα νιώσουν τη φρεσκάδα, την αγάπη και την εμπειρία Βίκος και θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν σε ένα αναζωογονητικό background!

Ανάμεσα στις εντυπωσιακές μουσικές προσωπικότητες που θα εμφανιστούν στο Ejekt Festival, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το booth της Βίκος και να λάβει μέρος στο τεστ Αγάπης, ένα τεστ ερωτήσεων με έπαθλο μεγάλα δώρα

Στο Ejekt Festival θα εμφανιστούν οι Βρετανοί super stars της ροκ μουσικής MUSE ως headliners, καθώς και οι Yungblud, το εκρηκτικό νέο αστέρι της Βρετανικής μουσικής, οι Βρετανοί Nothing But Thieves και η ανερχόμενη σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής Danai Nielsen.

 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια. Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου