Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος «Προϊόν της Χρονιάς 2015»

Δελτία Τύπου
Φεβρουάριος 2015
Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος «Προϊόν της Χρονιάς 2015»

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος «Προϊόν της Χρονιάς 2015»

 

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» με κύριο συστατικό τους το Φυσικό Μεταλλικό Νερό από τη πηγή Ζαγοροχώρια, αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2015» στην κατηγορία Μη Αλκοολούχα Ποτά.

O θεσμός «Προϊόν της Χρονιάς» βραβεύει τα πιο καινοτόμα προϊόντα εδώ και 7 χρόνια ενώ είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα λογότυπα από τους καταναλωτές παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ερευνών TNS ICAP διεξήγαγε έρευνα σε δείγμα 3.017 Ελλήνων καταναλωτών, με τους συμμετέχοντες να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν με την ψήφο τους, τα πιο καινοτόμα προϊόντα στην κατηγορία τους. Στην έρευνα αυτή, καθοριστικό ρόλο έχουν οι ίδιοι οι καταναλωτές, που επιλέγουν συνειδητά αναδεικνύοντας τα προϊόντα της προτίμησης τους. 

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» κυκλοφόρησαν στην αγορά το καλοκαίρι του 2014 σε 8 γεύσεις (Πορτοκαλάδα με ή χωρίς ανθρακικό, Λεμονάδα, Βυσσινάδα, Γκαζόζα, Cola, Σόδα, Τόνικ) σε συσκευασίες pet 330ml. και από την πρώτη στιγμή ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το καταναλωτικό κοινό χάρη στην ποιοτική σύστασή τους και στη μοναδική τους γεύση. H εταιρεία διαθέτει στην αγορά και συσκευασίες 1 ½ lt. σε 5 γεύσεις, (Πορτοκαλάδα με ή χωρίς ανθρακικό, Λεμονάδα, Γκαζόζα και Cola) ενώ πρόκειται να λανσάρει συσκευασίες 0,5lt, διευρύνοντας έτσι την γκάμα των συσκευασιών της, προσφέροντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές.

 

*Έρευνα αγοράς του Προϊόν της Χρονιάς σε προεπιλεγμένα καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης από την TNS Icap σε 3.017 Έλληνες καταναλωτές μεταξύ Δεκεμβρίου 14 και Ιανουαρίου 15 .www.productoftheyear.gr κατηγορία Μη Αλκοολούχα Ποτά.

Λήψη Αρχείου