Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης "Η ΤΕΡΠΝΗ"

Δελτία Τύπου
Φεβρουάριος 2013
Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης "Η ΤΕΡΠΝΗ"

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 100ης Επετείου της μάχης στα Πλατανούδια Τερπνής, η οποία διεξήχθη στις 17 Φεβρουαρίου 1913 κατά τον Β΄ Βαλκανικό Πόλεμο, ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης διοργανώνει Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, από 10 Φεβρουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου 2013, στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α.

Καλούνται οι Τερπνιώτες και φίλοι αιμοδότες να ανταποκριθούν για άλλη μια φορά, δίνοντας ένα ακόμη βροντερό παρόν στο κάλεσμα αυτό του Συλλόγου και παράλληλα ένα παράδειγμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.

Ιδιαίτερα όσοι έκαναν χρήση και γνώρισαν πολύ καλά την αξία της προσφοράς, έχουν ηθική υποχρέωση να αναπληρώσουν το αίμα που χρειάστηκαν γιατί έτσι αναγνωρίζουν και ανταποδίδουν το καλό, προς τον ανώνυμο Τερπνιώτη αιμοδότη που στάθηκε κοντά τους στη δύσκολη ώρα της δοκιμασίας της υγείας τους.

Μέσα στον αγώνα της καθημερινότητας μπορούμε να «κλέψουμε» ένα δεκάλεπτο από τις ασχολίες μας , καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, και να τρέξουμε στο ΑΧΕΠΑ ή σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της χώρας προσφέροντας λίγο από το αίμα μας.

ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΑ «ΠΛΑΤΑΝΟΥΔΙΑ» ΤΕΡΠΝΗΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

ΣΤΡ. ΠΑΠΟΥΛΑ 37 – 39  543 51 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. FAX: 2310-227743
www.terpni-ser.gr

http://syllogosterpnioton.blogspot.com

e-mail: [email protected]

Μέλος: Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.)

     -//- : Ομοσπονδίας Σερραϊκών εν Θεσσαλονίκη Συλλόγων & Σωματείων.