Σύλλογος Εθελοντών Αμοδοτών Ν. Ξάνθης "Η ΑΓΑΠΗ"

Ιανουάριος 2013
Σύλλογος Εθελοντών Αμοδοτών Ν. Ξάνθης "Η ΑΓΑΠΗ"

Αγαπητοί συμπολίτες,

Στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας, σας γνωστοποιούμε ότι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013  και από τις 09:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης (Κεντρική Πλατεία) Εθελοντική Αιμοδοσία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου ως ένα δείγμα σεβασμού στο πρόσωπό του και αναγνώρισης του έργου του. Ο Αρχιεπίσκοπος ήταν υπέρμαχος της δωρεάς οργάνων και της εθελοντικής αιμοδοσίας και είχε γράψει και αρκετά άρθρα για τα δύο θέματα. Η περιπέτεια της υγείας του και η αντιμετώπισή της από τον ίδιο ήταν ακόμη μια διδαχή προς όλους μας έτσι όπως μας είχε συνηθίσει άλλωστε όλα τα χρόνια της ποιμαντορίας του.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου το τελευταίο Σάββατο κάθε Ιανουαρίου  διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμη του. Ζητάμε από όλους σας να συμμετάσχετε προκειμένου να συλλέξουμε αρκετές μονάδες αίματος προς ανακούφιση των παιδιών που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία (Θαλασσαιμία) στον Νομό μας αλλά και για όλους τους συνανθρώπους που βασανίζονται στο κρεβάτι του πόνου.

Για τυχόν πληροφορίες σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου: 2541022256, 2541083768, 6946044278.