Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης "Γέφυρα Ζωής"

Δελτία Τύπου
Ιανουάριος 2013
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης "Γέφυρα Ζωής"

1η Αιμοδοσία του 2013

Δευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2012 16:41

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨, διοργανώνει την 1η Αιμοδοσία του 2013, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Μαμάτσειου Νοσοκομείου την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013   από τις 15:00 – 20:00, (προσέλευση μέχρι 19:30), στα ΝΕΑ γραφεία του Συλλόγου, ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΡΙΣΗ 23 (ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ)

Με ικανοποιητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ξεκινάμε το ταξίδι της ΔΩΡΕΑΣ ΖΩΗΣ για ακόμη πιο αποτελεσματικό το 2013, με όρεξη για δουλειά και ελπίδα.

O Σύλλογος και το έργο του συνεχώς μεγαλώνει, για το λόγο αυτό καλεί τους νέους ηλικίας 18-30 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με τον εθελοντισμό, να συνδράμουν στις διάφορες δραστηριότητες γιατί είναι δύσκολο λίγοι να εξυπηρετούν τόσους πολλούς και σε τόσο πολλές δραστηριότητες. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξουν νέα στελέχη, ώστε να διαχέεται η γνώση και η εμπειρία για να υπάρχουν πάντα έτοιμα στελέχη για την απρόσκοπτη λειτουργία του Συλλόγου.

Η οικονομική συγκυρία δεν μας πτόησε, αντέξαμε και απαντήσαμε με την αλληλοβοήθεια, την αλληλεγγύη, την Δωρεά ΖΩΗΣ (Αίμα, Αιμοπετάλια, Βλαστοκύτταρα, Μυελός των Οστών, Δωρεά Οργάνων). Τουλάχιστον αυτά τα έχουμε και μπορούμε να τα διαθέσουμε χωρίς να υπάρχει κάποιο οικονομικό κόστος. Η αγάπη στον συνάνθρωπο παίρνει πραγματική μορφή με την εθελοντική αιμοδοσία όταν προσφέρεται για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή.

 

Σας περιμένουμε το απόγευμα της Τετάρτης 9/1/2013.


http://www.seakozanis.gr/