Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Πειραιάς ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS 2015

Δελτία Τύπου
Οκτώβριος 2015
Press release

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS 2015

Η σκυτάλη δίνεται στο Πασαλιμάνι στις 17 Οκτωβρίου στις 17:30

 

Τα «ΒΙΚΟΣ Street Relays» δίνουν τη σκυτάλη στον Πειραιά, σε μια εντυπωσιακή διοργάνωση, στο πιο φημισμένο και ιστορικό σημείο του Πειραιά, το Πασαλιμάνι. Άνθρωποι όλων των ηλικιών πρόκειται να συμμετάσχουν στους πιο πρωτοποριακούς αγώνες σκυταλοδρομίας που θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου, στις  17 Οκτωβρίου.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ονομαστικός χορηγός, μεταφέρει από πόλη σε πόλη, και από χέρι σε χέρι το θεσμό των Street Relays, προβάλλοντας τη σημασία του αθλητισμού και παράλληλα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ομαδικής συνεργασίας.

Ο Πειραιάς είναι η έκτη πόλη που φιλοξενεί φέτος τα «ΒΙΚΟΣ Street Relays» και αναμένεται να υπάρξει μαζική συμμετοχή με την υποστήριξη και την ενεργοποίηση  του Δήμου Πειραιά.

Η εκκίνηση θα δοθεί στη Μαρίνα Ζέας, με μεγάλη συμμετοχή αθλητικών συλλόγων, παιδικών ακαδημιών, κοινωνικών ομάδων αλλά και πλήθος κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όσοι λάβουν μέρος τρέχουν και ενισχύουν με τη συμμετοχή τους το ίδρυμα για την προστασία ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν».

Ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales and Marketing Director της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. έχει χαρακτηριστικά δηλώσει: «Τα Street Relays είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο. Για εμάς στην ΒΙΚΟΣ, η παράδοση της σκυτάλης από χέρι σε χέρι λειτουργεί αλληγορικά και σηματοδοτεί την κοινή προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μέσα από τη δύναμη της ομάδας. Ο Δήμος Πειραιά αγκαλιάζει το θεσμό των Street Relays, προβάλλοντας το ανθρώπινο περιεχόμενο και την κοινωνική διάσταση αυτής της πρωτοβουλίας».

Οι «Σκυταλοδρομίες Δρόμου» αποτελούν πλέον σημείο συνάντησης για χιλιάδες συμμετέχοντες που θέλουν να εκφράσουν μέσα από τον αθλητισμό, την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους σε κοινωνικές ομάδες και σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. 

Λήψη Αρχείου