Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Νέα τηλεοπτική καμπάνια «Έρωτας» για τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος

Δελτία Τύπου
Ιούνιος 2022
Νέα τηλεοπτική καμπάνια «Έρωτας» για τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

17/06/2022

 

 

Νέα τηλεοπτική καμπάνια «Έρωτας» για τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος

 

 

Μία γλυκιά, ρομαντική και αστεία ταινία, αυτό είναι το νέο διαφημιστικό σποτ «Έρωτας» για τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά της εταιρείας Βίκος.  Ένα ρομάντζο εκτυλίσσεται ανάμεσα σε ένα πορτοκάλι κι ένα ποτήρι νερό υπό τους στίχους του διαχρονικού τραγουδιού της Αλέξια «Κανένας δε μας σταματά» .

Τη νέα τηλεοπτική καμπάνια για τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος υπογράφει η Soho Square Athens σε σκηνοθεσία Danny&Loco, και είναι εμπνευσμένη από τα κλισέ του έρωτα. Την παραγωγή ανέλαβε η Filmiki Productions.

Το love story του πορτοκαλιού με το νερό δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις ανθρώπινες ιστορίες αγάπης, και παρακολουθώντας την ταινία, ένας κόσμος σουρεαλισμού ξεδιπλώνεται στις οθόνες μας.

Τα αναψυκτικά Βίκος είναι τα μόνα αναψυκτικά με κύριο συστατικό το φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ και χυμούς από ελληνικά φρούτα.

Φυσικό μεταλλικό νερό + ελληνικά φρούτα = Αγάπη για πάντα

 

 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια. Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου