Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.: “True Leader 2013”

Δελτία Τύπου
Οκτώβριος 2014
Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.: “True Leader 2013”

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.  βραβεύτηκε ως

 “True Leader 2013” για τρίτη συνεχή χρονιά

 

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., για τρίτη συνεχή χρονιά, απέσπασε την κορυφαία διάκριση «True Leader», στο πλαίσιο του ετήσιου επιχειρηματικού θεσμού που διοργανώνει ο Όμιλος ICAP, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Το βραβείο για τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Φερνές, διευθυντής Marketing και Super Market, από τον κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ο. κ. Φερνές δήλωσε σχετικά: «Σας ευχαριστούμε για αυτήν την τόσο σπουδαία διάκριση. Για εμάς τους ανθρώπους της ΒΙΚΟΣ, σημαίνει επιβράβευση των καθημερινών προσπαθειών μας στον επιχειρηματικό στίβο. Όλοι όσοι απαρτίζουμε την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ,  έχουμε ένα κοινό στόχο και όραμα, την παροχή αξιόλογων ποιοτικών προϊόντων στους καταναλωτές και την παροχή άριστων υπηρεσιών στους συνεργάτες – προμηθευτές μας.»

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., πληροί τα συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια που θέτει ο Όμιλος ICAP, καθώς βρίσκεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες με βάση το EBITDA, συγκαταλέγεται στις εταιρείες με μεγάλο αριθμό προσωπικού, βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της, ενώ τέλος έχει υψηλό ICAP Credit Score.

Στο σύνολο εξετάστηκαν 20.200 επιχειρήσεις και Όμιλοι και κατάφεραν να διακριθούν μόνον 45 εταιρείες και 8 Όμιλοι.

Λήψη Αρχείου