Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (Βίκος) Α.Ε. λανσάρει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΒΙΚΟΣ - Ζαγοροχώρια», σε πρωτοποριακή συσκευασία 10λιτρης μη επιστρεφόμενης φιάλης PET

Οκτώβριος 2011

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΑΕ (Βίκος Α.Ε.) διατηρώντας την πρώτη θέση της αγοράς εμφιαλωμένου νερού με το φυσικό μεταλλικό νερό “ΒΙΚΟΣ Ζαγοροχώρια”, προχωρεί στο λανσάρισμα του νέου, προϊόντος της« ΒΙΚΟΣ - Ζαγοροχώρια» σε συσκευασία 10λιτρης φιάλης PET μη επιστρεφόμενης που εξασφαλίζει την απόλυτη υγιεινή του προϊόντος.

Το νέο προϊόν με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική, προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς επαγγελματικής στέγης και οικιακής κατανάλωσης (HOME AND OFFICE DELIVERY – H.O.D. MARKET). Ταυτόχρονα συμβάλλει στην καλύτερη οικονομία τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικιακό χώρο. Σέβεται την υγεία του καταναλωτή γι'Α αυτό και διατίθεται σε φιάλες μίας χρήσεως. Είναι εύκολο κατά τη μεταφορά του και την τοποθέτηση καθώς διαθέτει πρακτική και εύχρηστη συσκευασία η οποία μπορεί να τοποθετηθεί στους ειδικούς ψύκτες.

Το μέγεθος του κόστους αυτής της επένδυσης που μόλις ολοκληρώθηκε, ανέρχεται στα 4,5 εκ. Ευρώ.

Από το 1990, όταν δόθηκε η έγκριση για την εμφιάλωση του νερού που αναβλύζει από την πηγή «Βίκος», μέχρι σήμερα, το ομώνυμο φυσικό μεταλλικό νερό (αναγνωρίστηκε επίσημα το 1996) έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μία από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες ετικέτες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Η μακρά διαδρομή του νερού μέσα από αδιαπέραστα ασβεστολιθικά πετρώματα το προστατεύει από ενδεχόμενο μικροβιακό φορτίο, ενώ ταυτόχρονα το εμπλουτίζει σε ιόντα ασβεστίου και όξινα ανθρακικά ιόντα.

Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ Α.Ε. είναι μια ελληνική εταιρεία ιδιοκτησίας της οικογένειας Σεπετά που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα το 1992 με την εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού ΒΙΚΟΣ από την ομώνυμη πηγή. Η εταιρεία έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Συστήματα Διασφάλισης και Διαχείρισης Ποιότητας, πιστοποιημένα όλα από τον διεθνή φορέα Lloyd's Register. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από τον Φεβρουάριο 2000 κατά ISO 9001/2000 & HACCP για την διασφάλιση της ποιότητας και από τον Μάρτιο 2003 κατά ISO 14001/2000 για την περιβαλλοντική διαχείριση.