Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. ξεχώρησε ανάμεσα ξεχώρησε ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις της χώρας στα Growth Awards 2023

Δελτία Τύπου
Νοέμβριος 2023
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. ξεχώρησε ανάμεσα ξεχώρησε ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις της χώρας στα Growth Awards 2023

Η Ηπειρωτικη Βιομηχανιά Εμφιαλώσεων Α.Ε. ξεχώρισε ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις της χώρας στα Growth Awards 2023

 

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. ξεχώρισε ως η μια από τις 6 ελληνικές εταιρείες που βραβεύτηκαν στα 7α Growth Awards, τα βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, που συνδιοργανώνονται από τη Eurobank και την Grant Thornton.

Η διοργάνωση αναδεικνύει τις δυναμικές εταιρείες που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάδειξη του ελληνικού επιχειρείν.  

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε κα. Ελένη Θεοχάρη, Συνιδρύτρια  & Chief Operating Officer και δήλωσε «H διάκριση αυτή αποτελεί επιστέγασμα όλων των προσπαθειών και επιβραβεύει μία αναπτυξιακή πορεία τριών δεκαετιών. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από την απομονωμένη τότε και παράλληλα ευλογημένη Ήπειρο και στηρίχθηκε σε μία τεχνοκρατική βάση για την ανάπτυξη της, βλέποντας πάντα ψηλά, έχοντας όραμα και μένοντας πάντα πιστοί στις αξίες μας. Η δεύτερη γενιά έχει εισέλθει στην εταιρεία και συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξή της »

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την 1η Νοεμβρίου.

Λήψη Αρχείου