Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει τον 6ο Παιδικό Αγώνα Τριάθλου

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει τον 6ο Παιδικό Αγώνα Τριάθλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

17/05/2022

 

 

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει τον 6ο Παιδικό Αγώνα Τριάθλου


 

Το CGS Kids Triathlon απευθύνεται σε παιδιά 5 – 14 ετών και ενισχύει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

 

Η Βίκος Α.Ε. ,πιστή στη στήριξη αθλητικών εκδηλώσεων που προάγουν την αξία του συναγωνίζεσθαι αλλά και του αθλητισμού ως τρόπου ζωής, στηρίζει τον παιδικό αγώνα Τριάθλου CGS Kids Triathlon που διοργανώνεται από τον αθλητικό σύλλογο CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα).

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου με μαθητές όλων των σχολείων, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν πραγματοποιώντας ατομικούς αγώνες σε τρέξιμο, ποδήλατο και κολύμπι. Η δράση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του διεθνούς οργανισμού “Spirit Foundation”. Κύριο χαρακτηριστικό της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή όλων των παιδιών χωρίς την προϋπόθεση αγωνιστικής εμπειρίας. Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Οι αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν στον ειδικά σχεδιασμένο «αγώνα» θα ενυδατώνονται με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και θα απολαύσουν τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η επαφή των παιδιών με το μοναδικό κόσμο του τριάθλου και του αθλητισμού γενικότερα σε συνδυασμό με την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Η εταιρεία Βίκος βρίσκεται με συνέπεια κοντά στις αθλητικές διοργανώσεις που προωθούν την αθλητική παιδεία.

Η εταιρεία Βίκος έχει θέσει ως προτεραιότητα την προσφορά στην κοινωνία με ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων, υπό τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας». Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr


 

Πληροφορίες για τον αγώνα:

CGS Kids Triathlon, Παιδικός Αγώνας Τριάθλου | Σάββατο 21 Μαΐου 2022,

CGS, Παλλήνη, Ώρα έναρξης 9:00 π.μ., cgs.gr/kidstriathlon/


 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε μια έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λανσάρει τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου