Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει το Φεστιβάλ Δωδώνης για 4η χρονιά

Δελτία Τύπου
Ιούλιος 2023
Η εταιρεία Βίκος στηρίζει το Φεστιβάλ Δωδώνης για 4η χρονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

 

 

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει το Φεστιβάλ Δωδώνης για 4η χρονιά

Το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης επιστρέφει με 7 μοναδικές εκδηλώσεις

Για ακόμα μία χρονιά, η Βίκος Α.Ε. συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στο 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης, στηρίζοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών. Από τις 28 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου, η διοργάνωση προσκαλεί τους επισκέπτες σε μουσικά και θεατρικά ταξίδια, αναδεικνύοντας τη σημασία της ευρύτερης περιοχής ως ξεχωριστό καλοκαιρινό πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το φεστιβάλ συνεργάζεται με αναγνωρισμένους καλλιτεχνικούς και πολιτιστικούς φορείς, ενισχύοντας την εμπειρία στον εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο. Το πρόγραμμα ξεκινά με τη συναυλία του αγαπημένου Σέρβου μουσικοσυνθέτη Goran Bregovic, και το συγκρότημα Wedding and Funeral Band, στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα είναι εκεί για να δροσίσει το κοινό και τους καλλιτέχνες, προσφέροντας στιγμές απόλαυσης με φόντο το πανέμορφο φυσικό τοπίο της Ηπείρου.

Το Φεστιβάλ Δωδώνης πραγματοποιείται από τον Δήμο Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης, υπό την Αιγίδα και Χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Δείτε ΕΔΩ το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Λήψη Αρχείου