Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει το 1ο Φεστιβάλ Παμβώτιδας

Δελτία Τύπου
Σεπτέμβριος 2023
 Η εταιρεία Βίκος στηρίζει το 1ο Φεστιβάλ Παμβώτιδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

 

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει το 1Ο Φεστιβάλ Παμβώτιδας

Ένα Ζωντανό Μουσείο Μύθων, Θρύλων και Παραδόσεων

 

Η Βίκος Α.Ε. συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στο 1ο Φεστιβάλ Παμβώτιδας που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών από την 1 έως τις 3 Σεπτεμβρίου στα Ιωάννινα, ως μέρος του Pamvotis Lake Project. 

Πρόκειται για ένα καινοτόμο, πολυθεματικό και πολυεπίπεδο φεστιβάλ, με τις δράσεις του να περιστρέφονται γύρω από τη λογοτεχνία και την προφορική παράδοση που έχουν κληροδοτηθεί από γενιά σε γενιά, ακολουθώντας τη ροή του χρόνου, με σεβασμό στις αναφορές του παρελθόντος. Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν ενεργά, με κάποιες από τις δράσεις του φεστιβάλ είναι συμπεριληπτικές, θέτοντας σε λειτουργία και την παραμικρή αίσθηση, ώστε να μπορούν όλο και περισσότεροι να νοιώσουν αυτές τις μοναδικές εμπειρίες. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται, επίσης, σε δράσεις με επίκεντρο τη γαστρονομία.

Τα δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στο Παραλίμνιο, το Σπήλαιο Περάματος και την αίθουσα ΚΑΠΗ Περάματος. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα δροσίσει τους επισκέπτες και τους συντελεστές των δράσεων, με φόντο το πανέμορφο τοπίο των Ιωαννίνων.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την επιχείρηση Kalliergon και μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Λήψη Αρχείου