Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η ΒΙΚΟΣ- ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ: TRUE LEADER 2012

Δελτία Τύπου
Οκτώβριος 2013
Η ΒΙΚΟΣ- ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ: TRUE LEADER 2012

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. βραβεύτηκε στις 22/10/2013 από την ICAP GROUP με το βραβείο “TRUE LEADER 2012” σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ΝΗΣΙΣ events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας,  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Το βραβείο παρέλαβε από τον κο Κωνσταντίνο Μίχαλο Αντιπρόεδρο των Ευρωεπιμελητιρίων, Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing κος Κωνσταντίνος Σεπετάς.

 Η εταιρεία κατάφερε να ξεχωρίσει, σε σύνολο 20.500 εταιρειών που εξετάσθηκαν και σε 35 που τελικά επελέγησαν, και  να τιμηθεί με το  βραβείο «TRUE LEADER 2012», στην εκδήλωση που οργάνωσε η ICAP GROUP. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. βραβεύτηκε καθώς πληρούσε ταυτόχρονα και τα τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια που προϋποθέτει ο θεσμός, αφού συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες, με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, βρίσκεται στην κορυφαία θέση του κλάδου της και έχει υψηλό ICAP Credit Score A2.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το προσωπικό μας για την αφοσίωση και προσήλωσή του, όσο και τους πελάτες και προμηθευτές μας για τις σχέσεις σεβασμού και αξιοπιστίας.  Μια τέτοια διάκριση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη στήριξη και εμπιστοσύνη τους. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ως οικογενειακή επιχείρηση έχει ως πρώτιστο μέλημά της να παρέχει καθημερινά άριστο και ποιοτικό προϊόν με σεβασμό στο περιβάλλον και στον καταναλωτή. Μέσα από αυτήν τη φιλοσοφία, προκύπτει και η πηγαία ανάγκη προσφοράς της προς το κοινωνικό σύνολο.

Λήψη Αρχείου