Η Βίκος – Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. λανσάρει τη νέα συσκευασία του ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ « ΒΙΚΟΣ - Ζαγοροχώρια» 6pack (5+1) 1,5 l.

Οκτώβριος 2011

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΑΕ (ΗΒΕ) διατηρώντας την πρώτη θέση της αγοράς εμφιαλωμένου νερού με το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ Ζαγοροχώρια, προχωρεί στο λανσάρισμα της νέας πρωτοποριακής συσκευασίας της« ΒΙΚΟΣ - Ζαγοροχώρια»,6pack (5+1) 1,5 l. Η νέα συσκευασία θα διατίθεται από αρχές Μαρτίου σε όλα τα σημεία πώλησης της ζεστής και κρύας αγοράς, προωθώντας το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας ενημέρωσης της εταιρίας για τα οφέλη και την αξία του Φ. Μεταλλικού Νερού «Βίκος – Ζαγοροχώρια».

«ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ - ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ»

Το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος - Ζαγοροχώρια» είναι αντιπροσωπευτικό προϊόν της ονομαστής περιοχής των Ζαγοροχωρίων, που προστατεύεται οικιστικά και οικολογικά από το Π.Δ. 26-1979. Η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίζεται από πολλές χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις, καθώς βρίσκεται κοντά στο φαράγγι του Βίκου και στα παραδοσιακά και αυστηρά προστατευόμενα Ζαγοροχώρια, μακριά από κάθε βιομηχανική και αστική δραστηριότητα.

Η μακρά διαδρομή του νερού μέσα από αδιαπέραστα ασβεστολιθικά πετρώματα το προστατεύει από ενδεχόμενο μικροβιακό φορτίο, ενώ ταυτόχρονα το εμπλουτίζει σε ιόντα ασβεστίου και όξινα ανθρακικά ιόντα.

Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ Α.Ε. είναι μια ελληνική εταιρεία ιδιοκτησίας της οικογένειας Σεπετά που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα το 1992 με την εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού ΒΙΚΟΣ από την ομώνυμη πηγή. Η εταιρεία έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Συστήματα Διασφάλισης και Διαχείρισης Ποιότητας, πιστοποιημένα όλα από τον διεθνή φορέα Lloyd's Register. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από τον Φεβρουάριο 2000 κατά ISO 9001/2000 & HACCP για την διασφάλιση της ποιότητας και από τον Μάρτιο 2003 κατά ISO 14001/2000 για την περιβαλλοντική διαχείριση.