Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η Βίκος Cola «τρέχει» στο 22ου Motor Festival

VIKOS_COLA

Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει ξανά στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

To Motor Festivalξεκίνησε το 2013 και μετράει 21 επιτυχημένες διοργανώσεις, ως ένας θεσμός που ενώνει και αναδεικνύει σε μια γιορτή, τους διαφορετικούς κόσμους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Βίκος Cola, ως χορηγός του 22ου Motor Festival, συνοδεύει τις στιγμές μας, χαρίζει δροσιά και μας ξεδιψάει καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Ο σκοπός του Motor Festivalείναι να διδαχθούν οι νέοι για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε πρότυπα επαγγελματιών αθλητών με απώτερο σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Με την υποστήριξη της παγωμένης Βίκος Cola απολαμβάνουμε το πιο εντυπωσιακό γεγονός στον κόσμο της μηχανοκίνησης, που συγκεντρώνει πλέον δεκάδες χιλιάδες θεατές και εκατοντάδες επαγγελματίες εκθέτες, για να ζήσουμε όλοι μαζί μια ξεχωριστή εμπειρία. Απολαμβάνουμε  την παγωμένη Βίκος Cola και παρακολουθούμε κάθε στιγμή του Motor Festival.

Με το βλέμμα στο αθλητικό ιδεώδες, διάσημοι οδηγοί και αθλητές του μηχανοκίνητου χώρου της χώρας μας και του εξωτερικού, παρευρίσκονται εκεί, για να δείξουν το δρόμο της εξέλιξης και να χτίσουν ισχυρές βάσεις για τη διάδοση της αθλητικής μηχανοκίνησης. 

Ξεδιψάμε με απολαυστική Βίκος Cola και χαιρόμαστε κάθε λεπτό του Motor Festival (23 – 25 Μαρτίου) με το αγαπημένο μας αναψυκτικό.