Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η Βίκος Cola streamάρει στο φετινό GAMEATHLON

Δελτία Τύπου
Ιούνιος 2024
VIKOS_COLA_LOGO

To τριήμερο mega event gaming επιστρέφει στις 28-30 Ιουνίου και η Βίκος Cola θα είναι εκεί για να συνοδεύσει όλους τους gamers στα quests τους.

Το GAMEATHLON, το μεγαλύτερο gaming event στην Ελλάδα, επιστρέφει για 10η φορά και συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα εγχώρια gaming τουρνούα, τα πιο hot προϊόντα τεχνολογίας & video games, κληρώσεις μοναδικών δώρων, πολλά events και stages, που θα καλύψουν τις πιο υψηλές προσδοκίες όλων των gamers

Έμπειροι παίκτες αλλά και δεινοί gamers, geeks και οικογένειες, βρίσκουν σίγουρα κάτι να δουν, να κάνουν ή να δημιουργήσουν στο κορυφαίο event της gaming σκηνής, που θα πραγματοποιηθεί στο Tae Kwon Do Olympic Arena. Η Βίκος Colaμάς συναντάει εκεί για να μας χαρίσει δροσιά και να μας ξεδιψάσει καθ’ όλη τη διάρκεια του απόλυτου event gaming, για 3 συναρπαστικές ημέρες. 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Bίκος Cola

Η Βίκος Cola προσφέρει σε 3 τυχερούς τη δυνατότητα να επισκεφτούν το GAMEATHLON και τις 3 ημέρες με το plus one τους (ή τον αγαπημένο τους συμπαίκτη), καθώς και σε 1 υπερτυχερό το εισιτήριο HEROIC για γρήγορη είσοδο και giftbag με συλλεκτικά δώρα. 

 

Κάνε Level Up με μία Βίκος Cola

Δίψα για Βίκος Cola, Δίψα για GAMEATHLON

GAMEATHLON 2024