Η ΒΙΚΟΣ βραβεύεται για πρώτη φορά ως διαμάντι της ελληνικής βιομηχανίας

Ιούνιος 2014
Η ΒΙΚΟΣ βραβεύεται για πρώτη φορά ως διαμάντι της ελληνικής βιομηχανίας

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «ΒΙΚΟΣ Α.Ε», αποτελεί διαμάντι της  ελληνικής οικονομίας, μετά την κατάκτηση υψηλής θέσης στον ετήσιο οδηγό «Diamonds of the Greek Economy 2014».

Ιδιαίτερη είναι η χαρά της εταιρίας, καθώς είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται σε αυτόν τον καθιερωμένο πλέον θεσμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας και μάλιστα σε τόσο υψηλή θέση, πληρώντας τους 10 οικονομικούς δείκτες αξιοπιστίας και ανάπτυξης, που θέτει η Τράπεζας Πληροφοριών Stat Bank.

Ο κ. Αντώνης Χατζηγεωργίου, Marketing Manager της ΒΙΚΟΣΑ.Ε, παρέλαβε  το βραβείο για την εταιρεία, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «H βράβευση αυτή είναι ακόμα μια αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας της ΒΙΚΟΣ Α.Ε για ανάπτυξη και καινούριες επενδύσεις μέσα από τις οποίες δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας και στηρίζουμε την τοπική οικονομία της Ηπείρου».

Σχετικά με τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε.:

Η «ΒΙΚΟΣ  Α.Ε.» ιδρύθηκε το 1990 και είναι μία από τις ηγετικές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» από την ομώνυμη πηγή, το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.