Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.στην 10η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA 2015

Δελτία Τύπου
Φεβρουάριος 2015
Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.στην 10η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA 2015

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. δυναμικά παρούσα

στην 10η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA 2015

 

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., με τα τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά και Αναψυκτικά «Βίκος» έδωσε για πρώτη φόρα το δυναμικό παρών, στην 10η Διεθνή Έκθεση ΗΟ.RE.CA 2015, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo από τις 6 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2015.

Σε ένα εντυπωσιακά μοντέρνο περίπτερο υψηλών προδιαγραφών, σε κομβικό σημείο στο χώρο της έκθεσης,  με πρόσβαση από όλες τις πλευρές, στελέχη της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. παρουσίασαν τα 8 νέα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», αλλά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», σε εκπροσώπους επιχειρήσεων τουρισμού και μαζικής εστίασης, οπού και ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τη φιλοσοφία της εταιρείας γύρω από την ποιοτική προσέγγιση κάθε προϊόντος της.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα μοναδικά Vikos Cocktails, μια ενέργεια που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τόσο στον εκθεσιακό χώρο όσο και σε όλη την έκθεση. Οι επισκέπτες γεύτηκαν τα πιο ιδιαίτερα και γευστικά cocktails, από  εξειδικευμένους bartenders, που δημιούργησαν με πρωταγωνιστές τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος». Μουσικά happenings και δώρα με την υπογραφή «Βίκος» πλαισίωσαν την παρουσία της εταιρείας.

Η φετινή HO.RE.CA, που διοργανώθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά και τράβηξε το ενδιαφέρον πάνω από 130.000 επισκεπτών, παρουσίασε μεγάλη επιτυχία και αναδείχθηκε για άλλη μια φορά έκθεση-ορόσημο για το λιανεμπόριο και τους επαγγελματίες στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. 

Λήψη Αρχείου