Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η Βίκος Α.Ε. υποστηρίζει την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ)

Η Βίκος Α.Ε. υποστηρίζει την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

10/05/2022

 

 

Η Βίκος Α.Ε. υποστηρίζει την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ)

Ανακοινώνει τη χορηγία της σε Διεθνείς Οργανώσεις Υγρού Στίβου

 

 

Η εταιρεία Βίκος,  στο πλαίσιο της υποστήριξης σημαντικών οργανώσεων που ενισχύουν την ιδέα της άθλησης ξεκινά μία νέα συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ). Η ΚΟΕ έχει αναλάβει για το 2022 τη διοργάνωση σημαντικών Διεθνών Οργανώσεων που αφορούν αθλήματα του υγρού στίβου, και η εταιρεία Βίκος θα  είναι ο ασημένιος χορηγός. 

Διεθνές meeting Κολύμβησης Acropolis Swim Open 2022

Από τις 13 έως τις 15 Μαΐου θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το Acropolis Swim Open 2022. Στο Διεθνές Meeting θα λάβουν μέρος 800 κολυμβητές, εκ των οποίων οι 200 είναι διεθνείς. Οι αγώνες είναι η τελευταία ευκαιρία για τους κολυμβητές να κατακτήσουν τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της FINA στην Βουδαπέστη και υπάρχει χρηματικό έπαθλο. 

Τελικός Καλλιτεχνικής Κολύμβησης FINA

Στο ΟΑΚΑ, το τριήμερο 20-22 Μαΐου, θα φιλοξενηθεί ο Σούπερ Τελικός (Super Final) στη σειρά των αγώνων (World Series) της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας  Υγρού Στίβου (FINA).  Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 12 κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου βάσει διεθνούς βαθμολογίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FINA συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Εθνικής ομάδας. 

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FINA World Cadet U16 Water Polo Championship

Θα διεξαχθεί στις πόλεις του Βόλου και της Λάρισας από τις 21 έως τις 27 Αυγούστου με συμμετοχή 56 χωρών.

Όλα τα event θα προβληθούν μέσω Live-streaming από το ΚΟΕ TV

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος, κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», . Παραμένει πιστή στην ουσιαστική στήριξη συνολικά προς την κοινωνία, καλώντας σ’ ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι και δίνοντας πρώτη το χέρι της σε εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο. Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr.

 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

 

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

 

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

 

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου