Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η Βίκος A.E. στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης

Δελτία Τύπου
Ιούλιος 2022
Η Βίκος A.E. στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

08/07/2022

 

 

Η Βίκος A.E. στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης

Για 3η χρονιά χορήγησε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού

 

Η εταιρεία Βίκος στήριξε για τρίτη χρονιά τον ιστορικής σημασίας μαραθώνιο κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Πευκί της Βόρειας Εύβοιας στις 1-3 Ιουλίου. Ως επίσημος χορηγός νερού, δρόσισε κατά τη διάρκεια των αγώνων κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης 14.5χλμ, 10χλμ, 5χλμ, 3χλμ, 1.5χλμ και 500μ. αθλητές από 14 χώρες, διοργανωτές, εθελοντές κι όλους όσοι συμμετείχαν στη σημαντική διοργάνωση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού ενώ τους παρείχε και αθλητικό εξοπλισμό.

Η διοργάνωση προωθεί το ιστορικής σημασίας επίτευγμα των πρώτων κολυμβητών μαραθώνιας διαδρομής και έχει ως στόχο την προβολή και διάδοση του ιστορικού πλούτου του Αρτεμισίου και της Ελλάδας συνολικά. Ο κολυμβητικός αγώνας δίνει συνεπώς τη δυνατότητα στους σύγχρονους κολυμβητές να μιμηθούν το ιστορικό κατόρθωμα του Σκυλλία και της Ύδνας, κολυμπώντας πάνω από τα ναυάγια της ιστορικής ναυμαχίας του Αρτεμισίου.

Μάθε περισσότερα για την ιστορία του Αυθεντικού Μαραθώνιου Κολύμβησης ΕΔΩ

Η εταιρεία Βίκος ενισχύει, με συνέπεια, διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα, και την αξία του συναγωνίζεσθαι, καθώς εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της και αντανακλά τη βαθιά της πεποίθηση ότι είναι απαραίτητο οι έννοιες αυτές να κληροδοτούνται βιωματικά από γενιά σε γενιά.

 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου