Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η Βίκος Α.Ε. στο Colourday Festival!

Δελτία Τύπου
Ιούνιος 2022
Η Βίκος Α.Ε. στο Colourday Festival!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

21/06/2022

 

 

Η Βίκος Α.Ε. στο Colourday Festival!

Το πιο χρωματιστό φεστιβάλ στην Ελλάδα επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ!

 

H εταιρεία Βίκος δίνει το παρών στη χαρά, το χρώμα και τη μουσική με την παρουσία της στο Colourday Festival, το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο φεστιβάλ στην Ελλάδα! Το Colourday Festival θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ και η Βίκος Α.Ε θα είναι εκεί με το φυσικό μεταλλικό νερό για να δροσίσει και να ξεδιψάσει τους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες.

Στο διαδραστικό περίπτερο της εταιρείας Βίκος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δράσεις νερού αλλά και να κερδίσουν μεγάλα δώρα όπως εμπειρίες jet ski, ηχεία, smart phones και ηλεκτρικά scooters.

Η Βίκος Α.Ε. γίνεται κομμάτι της Colourday εμπειρίας, δροσίζοντας  όχι μόνο τους δημοφιλείς καλλιτέχνες που θα ανεβαίνουν στο stage, αλλά και όλους τους επισκέπτες που θα γεμίσουν χρώμα και χαρά την Αθήνα. Φαντασμαγορικές ρίψεις χρώματος, ασταμάτητος χορός, activations με νερό και οι ωραιότερες selfies, έτσι θα ξεκινήσει φέτος το καλοκαίρι !

Αγοράστε το εισιτήριο σας εδώ και σας περιμένουμε στο περίπτερο μας!

#VikosColourday #ColourdayFestival #LoveYourself #FindYourColour

 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου