Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε στηρίζει με τη συμμετοχή της τον «9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30χλμ.»

Σεπτέμβριος 2015
Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε στηρίζει με τη συμμετοχή της τον «9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30χλμ.»

Όπως κάθε χρονιά, η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος, ο «Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων», θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων με την υποστήριξη της ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 13 Σεπτεμβρίου με τα εγκαίνια ενός νέου θεσμού, την «Εβδομάδα Λίμνης». Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Λίμνης» θα πραγματοποιηθεί πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων και δράσεων τέχνης, πολιτισμού, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα που αφορούν την λίμνη. Το όραμα των διοργανωτών είναι να δημιουργηθεί ένας νέος θεσμός που θα συμπεριλάβει την ευρύτερη κοινωνία των Ιωαννίνων και θα ενθαρρύνει τη συμμετοχή του κόσμου.

Το διήμερο των αγώνων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου με τους αγώνες μικρών αποστάσεων, ενώ η εβδομάδα θα κορυφωθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου με τους αγώνες μεγάλων αποστάσεων και συγκεκριμένα ο Αγώνας Δρόμου 30χλμ., ο Αγώνας Δρόμου 10χλμ. και το δυναμικό βάδην 30χλμ.

O «Γύρος της Λίμνης» αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις για την περιοχή, καθώς έχει αδιάκοπη παρουσία από το 2007. Την αρχή για την καθιέρωση των αγώνων έκανε ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων, στο πλαίσιο θεσμοθέτησης μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων στα Γιάννενα.

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ με το μήνυμα «Στηρίζουμε τον Αθλητισμό» υποστηρίζει έμπρακτα τα σημαντικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στην πόλη των Ιωαννίνων και συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην τοπική κοινωνία.