Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Δελτία Τύπου
Ιούλιος 2022
Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

14/07/2022

 

 

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

 

 

Η Βίκος Α.Ε. για τρίτη συνεχή χρονιά υποστηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Το ιστορικό Φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει μερικά από τα σπουδαιότερα εγχώρια και παγκοσμίου φήμης ονόματα της μουσικής, του χορού και του θεάτρου και αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια θεατές και προσωπικότητες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Η στήριξη στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου εντάσσεται στο πλαίσιο της  διαρκούς στήριξης της εταιρείας στον πολιτισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα, κάτι που αποτελεί για την εταιρεία Βίκος υψηλή προτεραιότητα.

Όπως σημειώνει η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ, Κατερίνα Ευαγγελάτου, «Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου αποτελεί μία μοναδική περίπτωση στην εγχώρια πολιτιστική ζωή. Η αποστολή μας είναι σύνθετη, καθώς αγκαλιάζουμε σχεδόν όλες τις μορφές Τέχνης με διπλή ιδιότητα, πομπού και δέκτη. Αποτελούμε μία εστία δημιουργίας για τους Έλληνες καλλιτέχνες και ταυτόχρονα έναν φιλόξενο τόπο υποδοχής διεθνών δημιουργών».

Η φετινή υποστήριξη του ιστορικού και παγκοσμίως καταξιωμένου Φεστιβάλ εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς πρωτοβουλιών «Ο Β-οίκος της ζωής μας», η οποία αγκαλιάζει και προάγει την προστασία του περιβάλλοντος, τον εθελοντισμό και τον πολιτισμό, φιλοδοξώντας να αναδείξει τις οικουμενικές αυτές αξίες ως μια ολοκληρωμένη ενότητα σκέψης και δράσης στην εποχή που διαδέχεται την πανδημία.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου