Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η Βίκος Α.Ε. στέκεται δίπλα στη «Φλόγα της Αγάπης»

Δελτία Τύπου
Ιούλιος 2022
Η Βίκος Α.Ε. στέκεται δίπλα στη «Φλόγα της Αγάπης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

18/07/2022

 

 

Η Βίκος Α.Ε. στέκεται δίπλα στη «Φλόγα της Αγάπης»

Συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στην 20η Επετειακή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α)

 

Η Βίκος Α.Ε. υποστηρίζει διαχρονικά το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας και συμμετέχει ως χορηγός στην ετήσια Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της Π.Ο.Σ.Ε.Α από το 2011. Η Φλόγα της Αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλης της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής, για να καταλήξει στο τέλος, στην πόλη όπου φιλοξενεί την Αμφικτιονία.

Η έναρξη της Λαμπαδηδρομίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 18.30 στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ν. Σμύρνης. Στην συνέχεια η «Φλόγα της Αγάπης» θα μεταφερθεί στην Κεντρική Πλατεία και από εκεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, όπου και θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί επισήμων.

Με τη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ  η Φλόγα της Αγάπης θα καταλήξει και θα διανυκτερεύσει στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου. Το Σάββατο 23 Ιουλίου, με τη συνεργασία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, τη βοήθεια του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος καθώς και τη συμμετοχή της Ομάδας Αιγαίου θα μεταφερθεί δια θαλάσσης, περνώντας από την διώρυγα της Κορίνθου, στον πρώτο προορισμό της, το Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική διαδρομή ΕΔΩ

Να υπενθυμίσουμε ότι με στόχο την υποστήριξη και την παρακίνηση στο θεσμό της εθελοντικής προσφοράς αίματος, η εταιρεία Βίκος υλοποίησε τον Ιούνιο μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών που προβλήθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στην πίσω όψη λεωφορείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλο και Πάτρα.  Το μήνυμα της καμπάνιας ήταν "Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα" τονίζοντας ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ύμνο προς την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό.

Η υποστήριξη της 20ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Π.Ο.Σ.Ε.Α εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς πρωτοβουλιών «Ο Β-οίκος της ζωής μας». Ενημέρωση για δράσεις που αφορούν την εθελοντική αιμοδοσία, η Βίκος Α.Ε. παρέχει μέσα από την ιστοσελίδα της, επιδιώκοντας να τη μετατρέψει σε μέσο διάδοσης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και προσέλκυσης νέων Εθελοντών Αιμοδοτών.

 

 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda.

 Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου