Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., μία από τις 10 πιο ισχυρές επιχειρήσεις της Ευρώπης

Δελτία Τύπου
Μάρτιος 2016
Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., μία από τις 10 πιο ισχυρές επιχειρήσεις της Ευρώπης

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.,  μία από τις 10 πιο ισχυρές επιχειρήσεις της Ευρώπης, στην κατηγορία «Επιχείρηση της Χρονιάς με κύκλο εργασιών από 26- 150εκ Ευρώ» στα European Business Awards 2015/16

Η διάκριση αυτή βάζει τα θεμέλια για την κατάκτηση  της  υψηλότερης αναγνώρισης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με  τον τίτλο «Ruban d’Honneur» , στην κατηγορία «Επιχείρηση της Χρονιάς με κύκλο εργασιών από 26- 150εκ Ευρώ» και προκρίνεται στην τελική φάση του διαγωνισμού European Business Awards 2015/16 sponsored by RSM. 

H Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης των European Business Awards sponsored by RSM κατέκτησε την υψηλότερη τιμητική διάκριση με τίτλο «Ruban d’Honneur». Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε ξεχώρισε μέσα από 768 National Champions από όλη την Ευρώπη ως μία από τις πιο δυναμικές και  καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, στην κατηγορία «Επιχείρηση της Χρονιάς με κύκλο εργασιών από 26- 150εκ Ευρώ». Η τιμητική διάκριση αφορά τις επιχειρήσεις, οι οποίες πέτυχαν  υψηλά οικονομικά μεγέθη,  διατήρησαν σταθερή αναπτυξιακή πορεία, ακολούθησαν καινοτόμες στρατηγικές και επέδειξαν ηθικές πρακτικές σε ένα διαρκώς εναλλασσόμενο οικονομικό περιβάλλον.

 

Σε δηλώσεις του ο κος Κωνσταντίνος Σεπετάς Marketing Director της ΒΙΚΟΣ Α.Ε τόνισε : ” H σημαντική αυτή διάκριση της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στα European Business Awards sponsored by RSM 2015/16  την κατατάσσει στην κορυφή της ευρωπαϊκής επιχειρηματικότητας, και έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ξεχωρίζει στην καρδιά των καταναλωτών για την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και για την επιχειρηματική της δράση που χαρακτηρίζεται από συνέπεια και ηθικές  αξίες.”

 

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε διεκδικώντας ακόμη περισσότερες διακρίσεις, και καλεί το κοινό να την ψηφίσει μέσα από online ψηφοφορία http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/the-business-of-the-year-award-with-turnover-of-26-150/17378 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου ώστε να κατακτήσει τον τίτλο του National Public Champion, εκπροσωπώντας την ελληνική επιχειρηματικότητα με ήθος και σεβασμό, προωθώντας την εξωστρέφεια της χώρας μας. Κατά τη φάση αυτή, οι διακριθείσες εταιρείες από 32 διαφορετικές χώρες θα συναγωνιστούν για τον τίτλο του “European Public Champion”, ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2016 στο European Business Awards  Gala.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. εδώ και 25 πλέον χρόνια δραστηριοποιείται στην εμφιάλωση Φυσικού Μεταλλικού Νερού, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια η εταιρεία έχει εισέλθει στην αγορά αναψυκτικών, ανοίγοντας ουσιαστικά μια νέα κατηγορία αυτή των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών.

Λήψη Αρχείου