Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Δελτία Τύπου
Σεπτέμβριος 2012
Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «ΒΙΚΟΣ Α.Ε» αναγνωρίζει ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, ότι η αναπτυξιακή της πορεία μπορεί και οφείλει να συμβαδίζει με την κοινωνική ευημερία. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα δραστηριοποιείται με στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, που αποτελεί και κεντρικό πυλώνα της φιλοσοφίας της εταιρείας από το πρώτο έτος ίδρυσής της.


Πιστή στην φιλοσοφία της για διαρκή και ουσιώδη υποστήριξη των αθλητικών δρώμενων, αναλαμβάνει το ρόλο του Χρυσού Χορηγού στον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30χλμ. και στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα τον πλαισιώνουν. Ο αγώνας διοργανώνεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά από τον Αθλητικό Όμιλο
«Ποσειδών» Ιωαννίνων χαίρει της υποστήριξης της Περιφέρειας Ηπείρου, του aήμου Ιωαννιτών, τοπικών φορέων αλλά και απλών πολιτών της πόλης και θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012.


Με την πράξη της αυτή, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του Αθλητικού Ομίλου «Ποσειδών» Ιωαννίνων, για την ανάδειξη και προστασία της Λίμνης Παμβώτιδας καθώς και την ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού.

Λήψη Αρχείου