Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Η Βίκος Α.Ε. χορηγός σε δύο ακόμα κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις

Δελτία Τύπου
Δεκέμβριος 2022
Η Βίκος Α.Ε. χορηγός σε δύο ακόμα κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                               

 

Η Βίκος Α.Ε. χορηγός σε δύο ακόμα κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις

Η εταιρεία στήριξε τους φετινούς αγώνες Nafplio Castle Run & 40o Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας

 

Για έβδομη συνεχή χρονιά, η Βίκος Α.Ε. συμμετείχε ως χορηγός στην αθλητική διοργάνωση "Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου - Nafplio Castle Run", η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, από τον Δήμο Ναυπλίου, τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΓΕ Αργολίδας και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ του Π.Σ.Α.Τ.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Βίκος φρόντισε να δροσίσει με τα προϊόντα της τους δρομείς που συμμετείχαν στον Παλαμήδειο Άθλο (Ανάβαση Κάστρου), και στους αγώνες 2.5, 5 και 10 χλμ.

Το Nafplio Castle Run αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις, προσελκύοντας επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από τη διοργάνωση αυτή προβάλλεται η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, προάγοντας ταυτόχρονα την ευεξία και τη φιλοσοφία γύρω από το ευ ζην. 

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία Βίκος συμμετείχε ως υποστηρικτής στον 40ο Αγώνα Δρόμου Αθήνας 10 χλμ, μία σύμπραξη της εταιρείας All About Running, του Συλλόγου Δρομέων Αθηνών και του Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά. Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην ΦΛΟΓΑ το Σύλλογο Γονέων για παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, και ο Βίκος Α.Ε. φρόντισε να κρατά τους δρομείς ενυδατωμένους, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και στον τερματισμό.

Με συνέπεια και αφοσίωση, η εταιρεία Βίκος στηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες και δράσεις που συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, συμμετέχοντας ενεργά σε δράσεις που αναδεικνύουν το πολιτιστικό και αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, σε περιβαλλοντικό και κοινωνικό επίπεδο μπορείτε να δείτε στο water.gr

Λήψη Αρχείου