Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δελτία Τύπου
Φεβρουάριος 2020
Horeca 2020

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ πρωταγωνίστησε στη HORECA!


Οι απολαυστικές εκπλήξεις είναι στη φύση μας!

 

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία σύσταση και ποιότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Βίκος, αλλά και η μοναδική γεύση των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών Βίκος ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους της Διεθνούς  Έκθεσης HORECA.  

Για τέσσερις ημέρες, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ προσέφερε μοναδικές στιγμές δροσιάς στους επισκέπτες της μεγαλύτερης έκθεσης τουρισμού και μαζικής εστίασης στην Ελλάδα. Από τις 7 έως και τις 10 Φεβρουαρίου το περίπτερο της αποτέλεσε σημείο συνάντησης, αλλά και σημείο αναφοράς για χιλιάδες επισκέπτες.

Διατηρώντας την πρωτοποριακή και φρέσκια παρουσία της, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ προσέφερε μια αξέχαστη εμπειρία για όλους, μεταμορφώνοντας το περίπτερό της σε… silent disco! Ο κόσμος φόρεσε ακουστικά και διασκέδασε με τις μουσικές επιλογές των Yukatan και των Mangata Projekt. Με καλεσμένους τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νίκο Ράπτη, το silent dancefloor γέμισε με ενθουσιώδεις χορευτές, ενώ τα cocktails με βάση τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος χάρισαν «εκρηκτικές» νότες απόλαυσης στο party!

Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς δήλωσε στο τέλος της έκθεσης: «Το όραμα αλλά και η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων της ΒΙΚΟΣ μονοπώλησαν για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας στη διεθνή έκθεση HORECA. Η παρουσία τους καθώς και το ενδιαφέρον τους για νέες συνεργασίες επισφραγίζουν την ηγετική παρουσία μας στο χώρο του εμφιαλωμένου νερού και των αναψυκτικών. Με δύναμη μας την ορμή του νερού που μας συντροφεύει από το ξεκίνημα μας, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ συνεχίζει την ανοδική της πορεία, με καθιερωμένα αλλά και νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των καταναλωτών».  

 

https://www.youtube.com/watch?v=NuQneLE9eS8

Λήψη Αρχείου