Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

H «Φλόγα της Αγάπης» φωτίζει για ακόμη μία χρονιά με την υποστήριξη της εταιρείας Βίκος

Δελτία Τύπου
Ιούλιος 2023
H «Φλόγα της Αγάπης» φωτίζει για ακόμη μία χρονιά με την υποστήριξη της εταιρείας Βίκος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

 

H «Φλόγα της Αγάπης» φωτίζει για ακόμη μία χρονιά με την υποστήριξη της εταιρείας Βίκος

Η Βίκος Α.Ε. συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στην 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών

 

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει ως Χρυσός Χορηγός την 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), έναν θεσμό τον οποίο τιμά διαχρονικά από το 2011, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για την εθελοντική αιμοδοσία. Η «Φλόγα της Αγάπης» θα μεταφερθεί φέτος στο Ξυλόκαστρο, σε ένα κλίμα γιορτής και φροντίδας για τους συνανθρώπους μας.

Η τελετή έναρξης θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στις 18:00, στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) στις Αχαρνές, ενώ τον καθιερωμένο αγιασμό θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας. Στην συνέχεια, η Λαμπαδηδρομία θα εκκινήσει στον προαύλιο χώρο του Ε.ΚΕ.Α, όπου θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί επισήμων παρευρισκόμενων και εκπροσώπων φορέων. Από εκεί η «Φλόγα της Αγάπης» θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα, με πρώτο προορισμό το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, τιμώντας έτσι τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, από όπου ξεκίνησε η ιδέα.  

Την "Φλόγα της Αγάπης" θα μεταφέρουν στο Ξυλόκαστρο, αυτοκίνητα του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), συνοδεία μελών της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson

Η Λαμπαδηδρομία θα διεξαχθεί μεταξύ άλλων υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών (Ε.Ο.ΘΑ.).

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την διαδρομή εδώ.

Λήψη Αρχείου