Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

H εταιρεία Βίκος θα βρίσκεται στο Taste of Athens

Δελτία Τύπου
Ιούλιος 2022
H εταιρεία Βίκος θα βρίσκεται στο Taste of Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

04/07/2022

 

 


 


 


 

H εταιρεία Βίκος θα βρίσκεται στο Taste of Athens 
με ένα εντυπωσιακό Wagon bar

Το γαστρονομικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για 3η χρονιά 

 

 

Η Βίκος Α.Ε. θα βρίσκεται στο Taste of Athens, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο από τις 7 έως και τις 10 Ιουλίου, με τη συμμετοχή των καλύτερων εστιατορίων και των κορυφαίων brands τροφίμων και ποτών, καλώντας τους επισκέπτες να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Η εταιρεία Βίκος έχει σχεδιάσει ένα lounge καλοκαιρινό χώρο στον οποίο θα μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει cocktails και mocktails που θα απογειώσουν την επίσκεψή του. Στο spot της Βίκος Α.Ε. θα βρίσκεται ένα εντυπωσιακό wagon bar και ένα boho lounge area που θα περιμένει τους επισκέπτες του Taste of Athens για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν, εκτός από τα cocktails και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά και το φυσικό μεταλλικό νερό.

Τι πρόκειται να ζήσει ο επισκέπτης του Taste of Athens; Μοναδικές γευσιγνωσίες, μαθήματα και επιδείξεις μαγειρικής από διάσημους σεφ, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, vegan και zero waste tips και συνταγές, ανάδειξη ελληνικών προϊόντων και παραγωγών, εμπνευσμένα Taste Talks, αλλά και ζωντανές συναυλίες κάθε βράδυ με τη Ρένα Μόρφη, τους The Swingin’ Cats, τους Onirama και τη Μαρίνα Σάττι αντίστοιχα!

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ.

Η εταιρεία Βίκος συμμετέχει ως αποκλειστικός χορηγός με τα προϊόντα νερού, ανθρακούχου νερού και αναψυκτικού καθ' όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό του κλάδου της εστίασης.

 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου