Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

H εταιρεία Βίκος στο 7o Dine Athens

Δελτία Τύπου
Μάρτιος 2023
H εταιρεία Βίκος στο 7o Dine Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

08/03/2023

 

 

 

H εταιρεία Βίκος στο 7o Dine Athens

Το Restaurant Week της Αθήνας επέστρεψε!

 

Το Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard είναι η μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή της Αθήνας! Η εταιρεία Βίκος συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο θεσμό που στηρίζει την επαγγελματική εστίαση.

Η φετινή συμμετοχή της Βίκος στο Dine Athens συμπίπτει με τον εορτασμό των 30 χρόνων της εταιρείας και τη δυναμική είσοδο που κάνει στην αγορά HoReCa παρουσιάζοντας τις ολοκαίνουριες γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών.  Οι νέες συσκευασίες χαρακτηρίζονται από το σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό, που αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών της εταιρείας Βίκος.

To Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard ξεκίνησε την 1η Μαρτίου, καλώντας και φέτος τον κόσμο να βγει έξω για φαγητό! Έχοντας επιστρέψει στην κανονικότητα, και με τον κόσμο να βγαίνει όλο και περισσότερο έξω, το φετινό Dine Athens φιλοδοξεί να φέρει γνωρίσει ακόμα περισσότερο κόσμο σε επαφή με τα αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας, και να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές.

Το φυσικό μεταλλικό νερό και το ανθρακούχο νερό Βίκος θα βρεθεί στα τραπέζια και του φετινού #DineAthens στο πλαίσιο της επίσημης χορηγίας, καθ' όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Let’s Dine again!

Λήψη Αρχείου