Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

H εταιρεία Βίκος στηρίζει ως αποκλειστικός χορηγός το θεσμό των Tasty Awards

H εταιρεία Βίκος στηρίζει ως αποκλειστικός χορηγός το θεσμό των Tasty Awards

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

03/05/2022

 

H εταιρεία Βίκος στηρίζει ως αποκλειστικός χορηγός το θεσμό των Tasty Awards

Των βραβείων γεύσης που τιμούν τα εστιατόρια της πόλης για 5η χρονιά

 

 

Την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα πραγματοποιηθούν, για 5η χρονιά, τα Tasty Awards, τα βραβεία ανάδειξης των αγαπημένων εστιατορίων του κοινού. Από μία βραδιά που τιμά & βραβεύει το fine dining και υποστηρίζει την ελληνική γαστρονομία, δε θα μπορούσε να λείπει η Βίκος Α.Ε. ως αποκλειστικός χορηγός φυσικού μεταλλικού νερού & φυσικων μεταλλικών αναψυκτικών.

Παράλληλα, η εταιρεία Βίκος θα συμμετάσχει και στις βραβεύσεις, απονέμοντας τα βραβεία των κατηγοριών Fine Dining και Casual Dining.

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, τα Tasty Awards επέστρεψαν, δίνοντας στο κοινό το βήμα να ψηφίσει περισσότερα από 100 εστιατόρια/ bars που έλαβαν μέρος, αναδεικνύοντας αυτά που αγαπά και ξεχωρίζει. Πρόκειται για τα μοναδικά βραβεία γεύσης στα οποία συμμετέχει ενεργά το κοινό, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη και την προτίμησή του στα μαγαζιά της πόλης.

Ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Βίκος δήλωσε: «Στηρίζουμε έμπρακτα τον τομέα της εστίασης και ειδικότερα την ελληνική γαστρονομία, η οποία εξελίσσεται δυναμικά και προσπαθεί να αφήσει πίσω της τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας Υποδεχόμαστε όλους τους καλεσμένους των Tasty Awards, δίνοντας για μία ακόμη φορά το παρών σε αξιόλογες πρωτοβουλίες».

 

Δύο χρόνια μετά, τα Tasty Awards δεν αποτελούν μόνο μία γιορτή γεύσης αλλά και έναν γαστρονομικό θεσμό, καθώς τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι «ερασιτέχνες» καλοφαγάδες έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής σκηνής της Αθήνας.

 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου