Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

H εταιρεία Βίκος στηρίζει το 6o Dine Athens Restaurant Week

Δελτία Τύπου
Απρίλιος 2022
H εταιρεία Βίκος στηρίζει το 6o Dine Athens Restaurant Week

4/4/2022

 

H εταιρεία Βίκος στηρίζει το 6o Dine Athens Restaurant Week

Η γαστρονομική γιορτή της Αθήνας επιστρέφει μετά από παύση 2 ετών

 

 

Η Βίκος Α.Ε. είναι χορηγός στο 6o Dine Athens, στηρίζοντας ενεργά το θεσμό και τις επιχειρήσεις εστίασης που συμμετέχουν στη γαστρονομική γιορτή της Αθήνας. To Dine Athens θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Μαρτίου έως τις 17 Απριλίου, καλώντας ξανά τον κόσμο να βγει έξω για φαγητό! Μετά από μία μακρά, δύσκολη περίοδο για τον κόσμο της εστίασης, που την περίοδο της πανδημίας επλήγη όσο λίγοι κλάδοι, το φετινό Dine Athens φιλοδοξεί να αποτελέσει λόγο για να γνωρίσει ακόμα περισσότερος κόσμος τα αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας, και να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές.

Η εταιρεία Βίκος συμμετέχει ωςμέγας χορηγός με τα προϊόντα φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος καθ' όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό του κλάδου της εστίασης.

Εκτός από την επιλογή του αγαπημένου εστιατορίου, με βάση την κουζίνα προτίμησης, στο φετινό Dine Athens, το κοινό μπορεί να απολαύσει και ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες, γεύματα με Celebrity Chefs, Cooking Masterclasses,WIne tasting και Dine Art εμπειρίες με Private tours και ειδικά σχεδιασμένα μενού.

Lets Dine!

 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου