Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

H Βίκος Α.Ε. στο φετινό Run Together Athens

Δελτία Τύπου
Οκτώβριος 2023
H Βίκος Α.Ε. στο φετινό Run Together Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

 

H Βίκος Α.Ε. στο φετινό Run Together Athens

Στις 22 Οκτωβρίου θα δώσει το «παρών» για να στηρίξει το έργο του

Σωματείου ΙΩΝΑΣ

 

Για ακόμα μία χρονιά, η εταιρεία Βίκος θα παρευρεθεί στο Run Together Athens που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, για να στηρίξει το έργο και τη δραστηριότητα του Συλλόγου ΑμεΑ ΙΩΝΑΣ

Ένα fun run  για τους λάτρεις των δρομικών αποστάσεων. Μπορούν να συμμετάσχουν ζευγάρια, σε τέσσερις κατηγορίες: άντρας με άντρα, γυναίκα με γυναίκα, άντρας με γυναίκα και ενήλικας με παιδί. Μία μοναδική εμπειρία για όλες τις οικογένειες, τους φίλους και τα ζευγάρια που επιθυμούν να μοιραστούν τη χαρά του τρεξίματος, παίρνοντας μέρος σε αγώνες δρόμου 3, 6 και 9χλμ.  

Η εταιρεία Βίκος, όπως πάντα, θα βρίσκεται στο πλευρό του Σωματείου και του κόσμου που θα συμμετάσχει, δροσίζοντας και κρατώντας τους ενυδατωμένους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. 

Η συμμετοχή της εταιρείας Βίκος στο Run Together Athens, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», ενώ όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

 

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ