Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

H Βίκος Α.Ε. για 2η χρονιά δίπλα στο Triple League

Δελτία Τύπου
Νοέμβριος 2022
H Βίκος Α.Ε. για 2η χρονιά δίπλα στο Triple League

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

17/11/2022

 

 

H Βίκος Α.Ε. για 2η χρονιά δίπλα στο Triple League

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Ιωνάς

 

Για ακόμα μία χρονιά η εταιρεία Βίκος στηρίζει το Triple League, το οποίο συνδιοργανώνεται στις 20 Νοεμβρίου από το Σύλλογο Ιωνά σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α. Είναι ένας αγώνας τριάθλου απόστασης Super Sprint, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του τμήματος θεραπευτικής αγωγής Αμεα του Συλλόγου. Η δράση περιλαμβάνει τρία σκέλη, αγώνα aquathlon (κολύμπι, τρέξιμο), αγώνα τρεξίματος και ποδηλασία.

Πρεσβευτής των ανθρώπινων αξιών, η εταιρεία Βίκος στηρίζει  τις προσπάθειες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους και χορηγεί αποκλειστικά το νερό και τα αναψυκτικά που θα δροσίσουν αθλητές, διοργανωτές και εθελοντές. .

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος, κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», . Παραμένει πιστή στην ουσιαστική στήριξη συνολικά προς την κοινωνία, καλώντας σ’ ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι και δίνοντας πρώτη το χέρι της σε εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο. Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

Λήψη Αρχείου