Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Γευστική συνεργασία της Βίκος με τη Mamatsita

Δελτία Τύπου
Σεπτέμβριος 2021
Γευστική συνεργασία της Βίκος με τη Mamatsita

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17/09/2021

 

Γευστική συνεργασία της Βίκος με τη Mamatsita για την ανάδειξη της υγιεινής διατροφής

Η Βίκος ενώνει τις δυνάμεις της με την αγαπημένη food blogger Mamatsita ή κατά κόσμον Γωγώ Παπαδιονυσίου, για να αναδείξουν από κοινού την αξία της ποιοτικής και ισορροπημένης διατροφής, αλλά και τον «πλούτο» της ελληνικής γης! 

Μέσα από μία σειρά βίντεο που θα προβληθούν στο διαδίκτυο, η Mamatsita, με τις μαμαδίστικες συνταγές και τα tips της , έρχεται να μας υπενθυμίσει, πώς στο «κυνήγι» της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, τα εποχιακά υλικά - φρούτα και λαχανικά - πρέπει να είναι η προτεραιότητα μας! Ζούμε σε τόπο ευλογημένο, πλούσιο σε ό,τι χρειαζόμαστε για ένα υγιεινό καθημερινό διατροφικό πρόγραμμα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Κοινός στόχος των δύο πλευρών, είναι να αναδείξουν τους γευστικούς και διατροφικούς θησαυρούς που κρύβει η ελληνική γη και πώς μπορούν να ωφελήσουν την υγεία μας, «περνώντας» από την κουζίνα. Εκτός από νόστιμες συνταγές με «πρωταγωνιστές» τα εποχικά κι ελληνικά προϊόντα, η Mamatsita, θα αποκαλύπτει, επίσης, και χρήσιμα tips κατά της σπατάλης του φαγητού - foodwaste.  

Το θέμα της ποιότητας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για τη Βίκος καθώς διαχρονικά υιοθετεί τα πλέον αυστηρά κριτήρια σε όλα τα στάδια λειτουργίας της, από την πρώτη ύλη, την εμφιάλωση, μέχρι και την διάθεση προϊόντων στον τελικό καταναλωτή. Γιατί «είμαστε ό,τι τρώμε» και αυτό δεν μπορεί παρά να συνιστά ύψιστης σημαντικότητας οδηγό για την ιστορική εταιρεία της Ηπείρου.

Ξεκινάμε στις 23 Σεπτεμβρίου με το πρώτο βίντεο της Mamatsita powered by Βίκος  

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε μια έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λανσάρει τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου