Ευχαριστήρια επιστολή - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης

Σεπτέμβριος 2012
Ευχαριστήρια επιστολή - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης

Προς:  Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος Α.Ε.

Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πόλης, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχία της ετήσιας Λαμπαδηδρομίας, θεωρεί υποχρέωση της να σας ευχαριστήσει θερμά δημοσίως για την χορηγία επιτραπέζιων νερών στην εκδήλωση του Συλλόγου μας.
      Η ικανοποίηση των φετινών προσδοκιών μας αποδεικνύει πόσο ψηλά βάζουμε τον πήχη κάθε χρονιά, προσδοκίες που  στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία χάρη σε ανθρώπους που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που ξεκινήσαμε εδώ και χρόνια, μας ενισχύουν σε κάθε βήμα και μας δίνουν τη δύναμη και το κίνητρο να συνεχίσουμε.
      Με την ελπίδα ότι στο μέλλον η παρουσία σας και η  υποστήριξή σας θα είναι συνεχείς, με οποιονδήποτε τρόπο, σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία.

Με  εκτίμηση και σεβασμό

Κοντακίδης Αναστάσιος                                                    Παρασκευάκης Εμμανουήλ

Πρόεδρος                                                                               Γραμματέας