Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

European Business Awards 2014/2015

Δελτία Τύπου
Ιανουάριος 2015
European Business Awards 2014/2015

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στην τελική ευθεία για

 «RSM Entrepreneur of the Year Award»

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., έχοντας πλέον κατακτήσει για τρίτη συνεχή χρονιά τη διάκριση «National Champion» στο θεσμό των European Business Awards, με την ψήφο του κοινού στοχεύει στη νικήτρια θέση στην κατηγορία «RSM Entrepreneur of the Year» ως «National Public Champion».

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., έχει ήδη αναγνωριστεί ως μια από τις διεθνείς πρωταθλήτριες εταιρείες στο πρώτο μέρος του διαγωνισμού, ενώ υπάρχει αναρτημένο και  σχετικό video στην ιστοσελίδα http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/greece/12968 το οποίο δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία και την επιτυχία της εταιρείας. Από τις 6 Ιανουαρίου μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου 2015, το κοινό μπορεί να επιλέξει online με την ψήφο του την ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και να την αναδείξει “National Public Champion” για την Ελλάδα.  Η δεύτερη φάση της ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί από τις 3 Μαρτίου 2015 μέχρι και τις 16 Απριλίου 2015 σε ευρωπαϊκό επίπεδο  για τη διάκριση του European Public Champion στην κατηγορία «RSM Entrepreneur of the Year» και τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το Μάιο του 2015.  

Ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά με την διαδικασία της ψηφοφορίας «Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε έναν διαγωνισμό στον οποίο λαμβάνουν μέρος τόσο σπουδαίες εταιρείες από όλη την Ευρώπη αλλά και τη χώρα μας, όπου τον τελικό λόγο έχει το κοινό με την ψήφο προτίμησής του. Ελπίζουμε στην τελική διάκριση και στην ανάδειξη μιας ελληνικής εταιρείας όπως η ΒΙΚΟΣ».

Όλα τα βίντεο για τις υποψήφιες εταιρίες «National Champions” αυτής της χρονιάς είναι αναρτημένα στην σελίδα των European Business Awards:

www.businessawardseurope.com

Λήψη Αρχείου