Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Επίσημος Χορηγός του 5ου Νο Finish Line Athens

Δελτία Τύπου
Σεπτέμβριος 2021
Επίσημος Χορηγός του 5ου Νο Finish Line Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27/09/2021
 

 

ΒΙΚΟΣ: Επίσημος Χορηγός του 5ου Νο Finish Line Athens που στηρίζει τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Κάπου να φτάσουμε, να φτιάξουμε, να δράσουμε, τις δυσκολίες να ξεπεράσουμε Η εταιρεία Bίκος υποστηρίζει έμπρακτα  το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα τρεξίματος και βαδίσματος No Finish Line Athens, ως επίσημος χορηγός της 5ης  διοργάνωσης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί, γιατί όταν ένα παιδί έχει ανάγκη, δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού!

Το No Finish Line Athens, διεξήχθη για πρώτη φορά το 2017, με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Φέτος, η 5η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Ο.Α.Κ.Α, το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία. Οι συμμετέχοντες την έχουν ήδη αγκαλιάσει, δημιουργώντας  προσδοκίες, ότι τα έσοδα θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. 

Η Βίκος, με διαρκή και σταθερή δράση σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, υποστηρίζει έμπρακτα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.  Η απόφασή της να στηρίξει ως επίσημος χορηγός, το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό-ψυχαγωγικό-φιλανθρωπικό γεγονός, No Finish Line, συνάδει με την επιθυμία της για εθελοντική προσφορά σε παιδιά, νέους και οικογένειες που έχουν ανάγκη, αλλά και με τα «πιστεύω» της για τη δύναμη της «προσφοράς» μέσα από το μαζικό αθλητισμό.  

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε μια έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λανσάρει τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου