Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 2017

Δελτία Τύπου
Απρίλιος 2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 2017

Με το βραβείο «Περιφερειακή Αριστεία – Ήπειρος» διακρίθηκε στα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη, η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2017. Πρόκειται για πρωτοβουλία - θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε σε 13 τομείς αριστείας.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., ξεχώρισε για 4η χρονιά στα βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και διακρίθηκε για τις επιδόσεις της στον επιχειρηματικό και κοινωνικό στίβο κατά το 2016. Μετά το βραβείο «Περιφέρεια Ηπείρου», το βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» και το βραβείο «Γυναίκα Επιχειρηματίας» η εταιρεία τιμήθηκε φέτος με το βραβείο «Περιφερειακή Αριστεία – Ήπειρος».  Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Εργοστασίων της «ΒΙΚΟΣ ΑΕ», κ. Μιχάλης Παπασταύρος.

Ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης, κατά την εισαγωγική του ομιλία τόνισε ότι: «…Βραβεύουμε απόψε υγιείς μεταποιητικές επιχειρήσεις, που την περασμένη χρονιά, παρά τις αντίξοες συνθήκες στο περιβάλλον δραστηριοποίησής τους:

  • αύξησαν τον αριθμό των εργαζομένων τους,
  • επένδυσαν στην πατρίδα μας,
  • ενίσχυσαν την εξωστρεφή τους δραστηριότητα,
  • καινοτόμησαν, παράγοντας νέα προϊόντα και υιοθετώντας νέες παραγωγικές διαδικασίες,
  • προστάτευσαν με επάρκεια το περιβάλλον,
  • αναβαθμίστηκαν τεχνολογικά, επιτυγχάνοντας υψηλούς ρυθμούς παραγωγικότητας,
  • ανέλαβαν με επιτυχία δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες είναι εγκατεστημένες, και,
  • μεγεθύνθηκαν περαιτέρω, αποδεικνύοντας ότι ο θεσμός της αριστείας εξακολουθεί να ισχύει στον κόσμο των μεταποιητικών επιχειρήσεων ακόμη και την εποχή της οικονομικής κρίσης.