Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Εγώ θα δώσω το αίμα μου, δεν πρέπει να έχω μια αμοιβή για αυτό;

Δελτία Τύπου
Νοέμβριος 2011
Press release

Μη αφήνεις την καρδιά σου να μολύνεται από τέτοιες απάνθρωπες σκέψεις. Το αίμα δεν είναι προϊόν προς πώληση στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Είναι αγαθό που μόνο να προσφέρεται του αξίζει. Το έχουμε οι περισσότεροι από εμάς άφθονο στις φλέβες μας και μπορούμε να το διαθέτουμε για τις ζωές των άλλων, ωφελώντας, ταυτόχρονα, και τον οργανισμό μας. έτσι, προωθούμε τις αξίες της ευγένειας, της κοινωνικής άμιλλας, της ανθρωπιάς, που, πάνω απ’ όλα, πρέπει να διακρίνει όλους μας.

Μην πέσεις στην παγίδα οποιουδήποτε σου προσφέρει χρήμα ή άλλα υλικά αγαθά για να πάρει το αίμα σου. Ακόμα και το Συμβούλιο της Ευρώπης ορίζει σαφώς ότι η αιμοδοσία θεωρείται πράξη εθελοντική και μη αμειβόμενη. Ξέφυγε από τη γνωστή ελληνική, στενόμυαλη νοοτροπία της προκατάληψης και της άγνοιας.

Άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου στον εθελοντισμό. Κάνε μια συνειδητή και ανιδιοτελή πράξη γενναιοδωρίας. Μια προσωπική χορηγία στην ανθρώπινη ζωή που έχει έλλειψη αίματος.

Το πιο πιθανό είναι ότι όλοι μας, αργά ή γρήγορα, θα αναζητήσουμε αίμα για τη δική μας ζωή ή κάποιου πολύ οικείου μας προσώπου. Ας έχουμε δώσει τον οβολό μας, ώστε να διαδοθεί αυτή η αγνή συνήθεια και να προωθηθεί ανώδυνα και εθελοντικά η ανθρώπινη ζωή. Μπες στο www.apodimos.com και μάθε περισσότερα για αυτή τη μοναδική ευκαιρία που σου δίνεται να νιώσεις ευαισθητοποιημένος και εκπληρωμένος ως άνθρωπος.