Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

#Dance with Βίκος Cola στον ρυθμό του NMDF Dance Convention

Δελτία Τύπου
Μάρτιος 2023
#Dance with Βίκος Cola στον ρυθμό του NMDF Dance Convention

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

29/03/2023

 

 
#Dance with Βίκος Cola στον ρυθμό του NMDF Dance Convention  

Οι νέες premium συσκευασίες Βίκος Cola θα παρασύρουν με τη γεύση τους χορευτές & χορογράφους

Η Βίκος Cola συμμετέχει στο NMDF Convention, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα χορευτικά events στην Ευρώπη! Το NMDF θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

To NMDF Dance Convention ιδρύθηκε και διοργανώνεται στην Αθήνα από το 2017, συνδέοντας τους λάτρεις του χορού με τους πιο περιζήτητους χορογράφους του κόσμου, προσφέροντας μια μοναδική χορευτική εμπειρία. 14 χορογράφοι και συνολικά 29 live Μaster Classes συνθέτουν το χορευτικό event του 2023 που αναμένεται να υποδεχτεί περισσότερους από 1000 χορευτές και 3000 επισκέπτες! 

Η Βίκος Cola, εκφράζοντας την αυθεντική δίψα για ζωή, θα «χορέψει», παρασύροντας τους συμμετέχοντες να μπουν με όλη τους τη δίψα και να ψάξουν μέσα τους τον δικό τους τρόπο, τη δική τους μουσική, τη δική τους έκφραση.

Την τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, την Κυριακή 2 Απριλίου, στον ίδιο χώρο, για δεύτερη χρονιά θα διαγωνιστούν όσοι επιθυμούν στο World of Dance Greece, για να κερδίσουν μια θέση στο World of Dance Championship Series, τον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό χορού.

Λήψη Αρχείου