Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Dance with Βίκος Cola στο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

Δελτία Τύπου
Ιούλιος 2023
Dance with Βίκος Cola στο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

  

Dance with Βίκος Cola στο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

3 ημέρες, 14 καλλιτέχνες, μία αξέχαστη εμπειρία μέσα στη φύση

 

Η Βίκος Cola στηρίζει το 13ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, το πιο ειδυλλιακό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως και τις 30 Ιουλίου στον Πολυχώρο ΑΣΟ Παμίσου ΑΡΙΣ. Τρεις ημέρες γεμάτες χορό, μουσική και πολλαπλές παράλληλες δράσεις, με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Ανάμεσα στους δεκατέσσερις αγαπημένους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει φέτος το φεστιβάλ, είναι και οι: Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας και 100 °C, Ματούλα Ζαμάνη και Χατζηφραγκέτα, αγαπημένοι καλλιτέχνες οι οποίοι αναμένεται να ξεσηκώσουν το κοινό. Παράλληλα, θα υπάρχουν δράσεις όπως δραστηριότητες στο ποτάμι, αναρρίχηση, εκθέσεις, γκράφιτι, ολοήμερα πάρτι, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops, προβολές και πολλά άλλα, για μικρούς και μεγάλους.

Η Βίκος Cola αναλαμβάνει να δροσίσει τους  επισκέπτες αλλά και τους καλλιτέχνες, εκτινάσσοντας την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη. Χορός, θετική ενέργεια, αγαπημένη μουσική και… «Dance with Βίκος Cola».

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων (Κ.Α.ΝΕ.), τη Novel Vox και την Flash Live

Λήψη Αρχείου