Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

#Dance with Βίκος Cola για 2η χρονιά στον ρυθμό του NMDF Dance Convention

VIKOS_COLA

Let’s dance with Βίκος Cola στην πιοξεχωριστή γιορτή έκφρασηςδημιουργικότηταςχορούτοNMDF Dance Convention 2024 by WigglestepsΗ Βίκος Cola, εκφράζοντας την αυθεντική δίψα για ζωή, θα «χορέψει», παρασύροντας τους συμμετέχοντες να μπουν με όλη τους τη δίψα και να ψάξουν μέσα τους τον δικό τους τρόπο, τη δική τους μουσική, τη δική τους έκφραση. 

 

Το  NMDF Dance Convention 2024 by Wigglesteps, ένα από τα σημαντικότερα dance events παγκοσμίως, έρχεται στην Αθήνα για 6η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να μας προσφέρει μια αξέχαστη γιορτή χορού και έκφρασης, με την υποστήριξη της Bίκος Cola σε κάθε χορευτική μας κίνηση.

Από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου, πραγματοποιούνται συνολικά 35 ώρες χορού & 28 masterclasses, που θα απογειώσουν τις χορευτικές επιδόσεις των συμμετεχόντων, υπό την επίβλεψη 15 παγκοσμίου φήμης χορογράφων, που ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και καλούν τους χορευτές να μοιραστούν την αγάπη για τον χορό και την έκφραση. 

Την τελευταία ημέρα του event, την Κυριακή 10 Μαρτίου, θα διεξαχθεί το World of Dance Greece 2024, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός χορού στον κόσμο, όπου οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ξεχωριστές κατηγορίες (Junior, Junior Team, Team, Upper), θα διαγωνιστούν διεκδικώντας τον τίτλο του νικητή. Οι 3 κορυφαίες ομάδες, θα κερδίσουν το χρυσό εισιτήριο για το World Of Dance Championship Week, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2024 στο Λος Άντζελες.

Φέτος αναμένεται να σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 3.000 άτομα που θα περάσουν συνολικά από το dance event της χρονιάς. H Βίκος Cola εξασφαλίζει σε δυο τυχερούς τις VIP προσκλήσεις για το πιο χορευτικό event της πόλης ενώ υποστηρίζει όλους τους συμμετέχοντες του NMDF Dance Convention 2024 by Wigglesteps ως υπερήφανος χορηγός.

Dance with Βίκος Cola, σε κάθε στιγμή, σε κάθε κίνηση!

#vikoscola #dancewithvikoscola #dipsagiavikoscola