Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Βραβείο απασχόλησης στη ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Δελτία Τύπου
Οκτώβριος 2011
Βραβείο απασχόλησης στη ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Βραβείο αναγνώρισης της προσφοράς της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στην αύξηση της απασχόλησης της ευρύτερης περιφέρειας της ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ απενεμήθη την περασμένη Δευτέρα 28-7-2008.

Η απονομή του βραβείου έγινε στα πλαίσια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του Σ.Β.Β.Ε., από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κο Γιώργο Αλογοσκούφη.

Τα τελευταία 3 έτη η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. προχώρησε σε επενδύσεις συνολικού ύψους 25 εκ. ευρώ, θέτοντας σε λειτουργία 3 νέες γραμμές εμφιάλωσης, επεκτείνοντας τα 2 βιομηχανοστάσιά της κατά 8.500 μέτρα, για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση στα προϊόντα της. Παράλληλα λάνσαρε στην αγορά το ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΒΙΚΟΣ 10 ΛΙΤΡΩΝ, για να καλύψει τις ανάγκες της επαγγελματικής στέγης και οικιακής κατανάλωσης (h.o.d. market) και δεύτερο brand στην κατηγορία φυσικού μεταλλικού νερού με την επωνυμία ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – Βίκος.

Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις της εταιρείας υπολογίζεται ότι το 2008 ο κύκλος εργασιών της θα κυμανθεί μεταξύ των 55 έως 60 εκ. ευρώ

Με τις επενδύσεις αυτές η εταιρεία κατόρθωσε να αναπτύξει τα τελευταία 3 έτη το ανθρώπινο δυναμικό στην ευρύτερη δύσκολη περιφέρεια της ΗΠΕΙΡΟΥ κατά 270 %, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των απασχολούμενων σήμερα στους 285 από 95 το 2005.

Η εταιρεία βασίζει την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της στα κατάλληλα εκπαιδευμένα άτομα που εργάζονται σε αυτήν. Για το σκοπό αυτό δίνει έμφαση στην εκπαίδευση του προσωπικού της, θεωρώντας την σαν μια διαδικασία συνεχή, η οποία περιλαμβάνει τους μόνιμους αλλά και τους νεοπροσλαμβανόμενους (εποχιακούς) εργαζομένους.